My Skincaud

 

 

 

My Skincaud geeft informatie prijs over de aanleg van jouw huidkenmerken en op welke punten je je moet richten voor zowel de vermindering van bestaande huidveroudering, als de minimalisatie van huidveroudering in de toekomst. My Skincaud is een DNA test die jouw persoonlijke huidcode ontrafelt. De code kent 720 varianten. Jouw unieke code vertelt je welke serums je het beste kunt toevoegen aan je dagelijkse verzorgingsroutine en hoe vaak je ze het beste kunt gebruiken. My Skincaud kan met ieder ander huidverzorgingsmerk worden gecombineerd.

Doe de DNA test en ontdek jouw persoonlijke huidcode


Een persoonlijk huidadvies

Een gepersonaliseerd huidadvies is de basis voor het bereiken van je mooiste huid. Wat is er meer persoonlijk dan een advies gebaseerd op jouw eigen DNA? 

 

Iedere serum bestaat uit een zeer krachtige en zuivere formulering. In alle serums zijn de werkstoffen gericht op één specifiek doel. Hierdoor bevat elk serum ingrediënten van een hele hoge concentratie. Wanneer er behoefte is aan het aanpakken van meerdere 'problemen' kunnen verschillende serums gecombineerd worden.

 

CODE A SERUM - is een krachtige anti-rimpel serum door de aanwezige vitamine A vormen. De Argireline® neuropeptide zorgt ervoor dat de expressielijntjes ontspannen.

CODE C SERUM - is een geconcentreerd serum met een verzachtende werking. Het serum versterkt de huidfunctie en vermindert irritatie. SymCalmin® heeft anti-irriterende eigenschappen en vermindert roodheid, inflammatie en jeuk.
 

CODE T SERUM - heeft een verhelderende en egaliserende werking. Door de aanwezige vitamin B3, verminderen de pigmentvlekken en melasma. 

CODE G SERUM - bevat aminozuren met antiglycatie eigenschappen. Dit houdt de huidveroudering tegen. Daarnaast is het matrixyl 3000® Peptide ook aanwezig wat ouderdomsschade repareert. 

CODE O SERUM - serum bevat een natuurlijke antioxidant uit plantaardige olie, vitamine E.

CODE H SERUM - bevat hyaluronzuur. Hyaluronzuur zorgt ervoor dat de huid grote hoeveelheden vocht kan vasthouden, wat belangrijk is om de huid goed te bevochtigen en te verstevigen. 

CODE X SERUM - spant de huid direct zichtbaar op. De polymeerstructuur uit Easyliance® vormt een elastische film op de huid voor een gladdere huid. Serum X is geschikt voor iedere huid. Hiermee bereikt u een mooie huidspanning op zeer korte termijn.