Easy shape 

Wat is het?

De easy shape trainer is een unieke apparaat in Zeeland. De meeste apparaten op de markt werken met apparatuur waar slechts 1 type techniek in is verwerkt. De easy shape trainer doet dit niet. Door een optimale combinatie van ultrasound, elektrostimulatie, spierstimulatie en lymfedrainage zijn er direct na de eerste behandeling waarneembare en meetbare resultaten te zien. De meeste gebruikers verliezen na één behandeling gemiddeld tot wel 4 en 28 centimeter. 

Voorafgaand aan iedere behandeling meet de easy shape trainer selectief en met hoge precisie de lokale vet- en spierdichtheid, als ook de cel- en weefselvloeistof. Op basis van deze waarden, die in feite onderhevig zijn aan dagelijkse veranderingen, stelt het systeem voor iedere klant een uniek programma op om zodoende de hoogst mogelijke doeltreffendheid te bieden aan de cliënt. Deze technologie is een mijlpaal op het gebied van lichaamsstimulatie en garandeert in de meeste gevallen het gewenste succes. 

Naast het lichaam kan ook het gezicht worden behandeld door middel van de pillow.  De pillow heeft twee belangrijke functies: rimpel-en vetreductie. Enerzijds verzacht de pillow moeiteloos ongewenste rimpels met de toner functie. Hierdoor krijg je weer een glad en jeugdig gezicht. Dankzij de nieuwste technologie genaamd 'sweet wave', verdwijnt de onderkin moeiteloos en eventuele gezwollen wangen zonder enige pijnsensatie. Deze twee fases in de behandeling maken je gezicht weer strakker en stralender. 

Resultaat

Al na één behandeling ziet u waarneembare en meetbare resultaten. Voor een optimale resultaat en natuurlijk behoud adviseer ik meerdere behandeling. Deze kunnen kort na elkaar ingepland worden bijvoorbeeld 2 à 3 keer per week. 

Prijs per behandeling: € 90,-