Bindweefselmassage

Hoe werkt het? 

Bindweefsel massage voor het gezicht is een intensieve behandeling. Er wordt gebruik gemaakt van stevige knijp en rol technieken. (Sommige ervaren dit als zeer gevoelig, waar andere erbij in slaap vallen). De opperhuid van het gezicht wordt hierdoor gepasseerd en er wordt gewerkt op het onderliggende bindweefsel. Verklevingen onder de huid worden hierdoor los gemaakt en de afvalstoffen worden afgevoerd. Door deze technieken wordt de doorbloeding in het gezicht gestimuleerd. Daarnaast wordt er collageen en elastinevezels aangemaakt. Zij zorgen voor de stevigheid van de huid. Met andere woorden is dit een unieke anti-aging behandeling voor het gezicht. 

Resultaat? 

Je ziet al na één behandeling resultaat. Om een optimale resultaat te behalen en natuurlijk ook te behouden, adviseer ik meerdere behandelingen aan. De huid zal na een aantal behandelingen beter gaan ogen. Afhankelijk van jouw huidconditie gaat het gemiddeld om zes behandelingen. 

  • Strakkere en stevigere huid
  • Lijntjes en rimpels verminderen
  • Jongere uitstraling
  • Vermindering van spanning in het gezicht
  • Helpt doorbloeding in het gezicht

Hoelang duurt een behandeling? 

Een bindweefselmassage behandeling duurt 60 minuten. 

Na de behandeling

Na de behandeling kan de huid wat rood uit zien en voelt de huid strak aan. De roodheid verdwijnt in de loop van de dag. De dagen na de behandeling kan de huid beurs aanvoelen, ook dit verdwijnt binnen een paar dagen. 

Prijs per behandeling: €75,-