Acne behandeling

Wat is acne? 

Acne is het meest voorkomende huidprobleem ter wereld. We spreken van acne wanneer de poriën zijn verstopt met talg, bacteriën en vetzuren. Deze talgophoping veroorzaken ontstekingen in de omliggende huid, waardoor rode bultjes, puistjes en onderhuidse ontstekingen ontstaan.

Wat kunt u verwachten van de behandeling?

Om u zo goed mogelijk voor te bereiden op een acne behandeling leg ik u uit wat u kunt verwachten. De behandeling kan worden onderverdeeld in drie stappen:

  1. Huid analyse: om ervoor te zorgen dat het probleem op de juiste manier wordt aangepakt, wordt uw huid eerst zorgvuldig onderzocht. 

  2. De acne behandeling: naar aanleiding van de huidanalyse stel ik een behandelplan op met de juiste behandelingen. Bijvoorbeeld een dieptereiniging. 

  3. Omdat acne een chronische aandoening is, dient de behandeling een langere tijd voortgezet te worden. Zo zorg ik ervoor dat de huidaandoening rustig wordt. Met behulp van de juiste behandeling, medicatie en producten verbeteren we samen met u, uw huid. 

  4. Stralend en goed aanvoelende huid: Naarmate het aantal behandelingen vordert, zult u al gauw resultaat zien. Het effect is vaak na ongeveer één maand goed zichtbaar. Het resultaat kan per persoon variëren: bij de ene is er een groot verschil te zien na één behandeling, terwijl het bij een andere meerdere maanden kan duren voordat het resultaat zichtbaar is. 

Duur van de behandeling

De duur van de behandeling is afhankelijk van het verloop van het proces. In het begin van het proces kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om de huid iedere week of om de twee weken te behandelen. De frequentie neemt af naarmate de conditie van de huid verbetert. 

 

Prijs per behandeling: €